Labas! Smagu, kad užsukai.
Kažkas yra pasakęs, kad geras maistas baigiasi geru pokalbiu. Panašiai jaučiuosi ir aš. Tobulos vakarienės ritualas man asocijuojasi su keliolikos minučių nepertraukiamu skonių žaismu, o iš lėkštės sklindančius aromatus vainikuoja į taurę pilamo sodraus vyno šnabždesys. Tada supranti, kad nereikia niekur skubėti, nes prasideda jaukiausi pokalbiai su artimiausiais ir bičiuliais.
Palyginus visai neseniai, vos prieš kelis metus, atradau maisto gaminimo žavesį. Dar ne taip rūpėjo rezultatas, kiek buvau įsitraukusi į procesą, kai viskas užsimiršta ir esi maksimaliai čia ir dabar, susikoncentravusi į savo kūrybinį procesą. O kai mama kažkada pasakė: „Šaunuole, tau puikiai sekas! Tau reikia kurti blog’ą.“… Tai štai ir aš, rašau iš savo jaukiai apšviestos virtuvės, kupina minčių, idėjų ir noro pasidalinti 🙂
Jei trumpai, kol kas tai neįpareigojantis tinklaraštis savo malonumui apie maistą ir ne tik. Bus ir patarimų, ir įvairių minčių, kurios gimsta gaminant ar besmaguriaujant su bendraminčiais. Noriu dalintis, galbūt atrasi kažką įdomaus, o gal pasidalinsi kartu su manimi? Čia kursiu, eksperimentuosiu, galbūt mokysiuos iš savo klaidų, o galbūt daug ką atrasiu! Labai tikiuosi, kad atrasi ir Tu 🙂 Visada lauksiu įspūdžių ar patarimų komentaruose po kiekvienu įrašu, tad jei tik nori nebijok pasidalinti.
Kol kas tiek, susipažinsime eigoje, atrasime bendrus skonius, o jei ir ne – dėl jų nesiginčysime.

Prieskoniai turguje. Marokas, 2018m.